\ Akademik \ Projeler
 

Ulusal
Kamu Kurumları
1 Olgun beyaz peynir lezzetine sahip mikroenkapsüle enzim modifiye peynir tozu üretimi , 2018
2 Mikroenkapsüle krema tozu üretimi ve optimizasyonu , 2017
3 Gaz Motoru Tahrikli Güneş Enerjisi Destekli Isı Pompalı Bantlı Bir Kurutucu Sistemin Tasarımı, Testi ve Performansının Değerlendirilmesi , -2009
4 Beyaz Peynir Tozu Üretim Optimizasyonu ve Depolama Süresince Kalite Özelliklerindeki Değişimin Belirlenmesi , -2012
Üniversite – BAP
1 Süt yağının tozlaştırılmasında uygun mikroenkapsülasyon materyallerinin ve formülasyonunun belirlenmesi , 2016
2 Zeytin Yaprağının Sıcak Hava ile Kurutulmasının Modellenmesi, Optimizasyonu ve Ekserji Analizi , -2009
3 Beyaz peynir tozu üretiminde peynir suyu ve maltodekstrin kullanımının ürün kalitesi ve depolama stabilitesi üzerine etkileri , -2013
4 Ozmotik Dehidrasyon ile Kurutulan Cherry Domatesinin Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinde Meydana Gelen Değişmeler , -2015