Duyuru Tarihi
03.10.2017- 03.10.2017 
Web Adresi : 
 
TÜBİTAK projemiz sonuçlandı...
TÜBİTAK - 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında kabul edilmiş olan "Mikroenkapsüle krema tozu üretimi ve üretim optimizasyonu" başlıklı projemiz başarı ile sonuçlandı. Yürütücülüğünü Yrd.Doç.Dr. Zafer Erbay'ın yaptığı, Erciyes Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç.Dr. Mustafa Çam'ın araştırmacı olarak görev aldığı projede Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nden yüksek lisans öğrencileri Ahsen Burçin Himmetağaoğlu ile Gökçe Gövce, Erciyes Üniversitesi'nden ise Serap Berktaş bursiyer olarak görev aldılar.