\ Yayınlar \ Bildiriler
 

Uluslararası Bilimsel Toplantı (Sempozyum, Konferans)
1 Fatma Gizem AKÇAKAYA, Levent Yurdaer AYDEMİR, 2017, Evaluation of chickpeas as source of antioxidant compounds grown in different locations and crop years , TABKON 2017
2 Fatma Gizem AKÇAKAYA, Levent Yurdaer AYDEMİR, 2017, The effects of different preparation conditions on the antioxidant potentials of cinnamon, clove and hibiscus teas, TABKON 2017
3 Levent Yurdaer AYDEMİR, 2016, BİTKİSEL KAYNAKLI PROTEİNLERİN BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİ: DERLEME, INES Academic Researches Congress
4 Burçak Uçar, Pınar Kadiroğlu, Levent Yurdaer Aydemir, 2015, Application of Fourier transform infrared spectroscopy (FTIR) and chemometric analysis to discriminate Turkish noodle enriched with legume hydrocolloids, EFFOST 2015
5 Uçar, B., Dıblan, S., Yabacı Karaoğlan, S.N, Kadiroğlu, P., Aydemir, L.Y., 2015, Development of functional Turkish noodle (erişte) by using legume hydrocolloids, The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
6 Aydemir, L.Y., Yemenicioğlu, A., 2014, PRODUCTION OF BIOACTIVE HAZELNUT MILK ENRICHED WITH HYDROLYZED HAZELNUT PROTEIN, ISNFF 2014
7 Aydemir, L. Y., Kartal, M., Baran, Y. and Yemenicioğlu, A, 2013, Protein extracts from Turkish hazelnut meal: bioactive, functional and edible film making properties, Eurofoodchem XVII
8 Aydemir, L. Y. and Yemenicioğlu, A, 2011, Functional properties of hydrocolloid extracts from Turkish lentil and chickpea cultivars, Effost 2011
Ulusal Bilimsel Toplantı (Sempozyum, Konferans)
1 Levent Yurdaer AYDEMİR, 2016, GIDA ENDÜSTRİSİNDE SOYA KAYNAKLI PROTEİNLERE ALTERNATİF ARAYIŞLARI, 12. Gıda Kongresi
2 Aydemir, L.Y., Yemenicioğlu, A., 2015, TÜRK NOHUT VE MERCİMEK TÜRLERİNİN ANTİOKSİDANT ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ , İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda kongresi
3 Sevgin Dıblan, Pınar Kadiroğlu, Burçak Uçar, Selin Nazmiye Yabacı, Levent Yurdaer Aydemir, 2015, BAKLAGİL EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTELERİN MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ, 9. Gıda Mühendisliği Kongresi
4 Helvaci, H. U., Akkurt, G. G., Korel, F. and Aydemir, L. Y., 2013, Bir jeotermal kurutucu tasarımı saha testleri ve kurutma testlerinin enerji analizi, Teskon, 11. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi
5 Baran, Y., Aydemir, L. Y., Gencer, E. B., Yandım, M. K., and Yemenicioğlu, A, 2012, Mercimek protein ekstraktının akut miyeloid lösemi hücreleri üzerine etkileri, 38. Ulusal Hematoloji Kongresi