\ Akademik \ Projeler
 

Ulusal
Kamu Kurumları
1 Suda Çözünür Kuru Baklagil Hidrokolloitleri Ile Fortifiye Edilmis Fonksiyonel Eriste Üretimi, TÜBİTAK 107O752 , 2017
2 Suda Çözünür Kuru Baklagil Hidrokolloitleri ile Fortifiye Edilmiş Fonksiyonel Erişte Üretimi , 2017
3 Biyoaktif maddelerin kontrollü salımı için kompozit veya karışımlardan oluşan aktif yenilebilir gıda ambalaj malzemeleri geliştirilmesi, TÜBİTAK, MAG 108 M 353 , 2011
Üniversite – BAP
1 Bazı yüksek antioksidan aktiviteye sahip bitki çaylarının demleme koşullarının optimizasyonu ve farklı depolama koşullarındaki kararlılıklarının belirlenmesi Proje No: 17103012 , 2017
2 BAKLAGİLLERDEN ELDE EDİLEN FENOLİK EKSTRAKTLARIN Staphylococcus aureus ÜZERİNE ANTİMİKROBİYAL ETKİSİNİN BELİRLENMESİ MÜHDBF.GIDA.2015-1 , 2015
3 Baklagiller ve bitkisel kaynaklı tarımsal atıklar ve yan ürünlerinden yüksek kalitede fonksiyonel proteinler üretilmesi, İYTE BAP, 2010 İYTE 08 , 2012
4 Türkiye'de yetiştirmekte olan bazı nohut ve mercimek türlerinde fenolik madde miktarı, antioksidant aktivite ve teknolojik protein fonksiyonelliğinin karakterizasyonu, İYTE BAP, 2007 İYTE 03 , 2009
5 FARKLI YIL VE BÖLGELERDE YETİŞTİRİLEN YERLİ NOHUT ÇEŞİTLERİNİN FONKSİYONEL VE BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ MÜHDBF.GIDA.2015-14 , -2015